What happened ?!

What happened ?!

Waar we zo fanatiek begonnen met óók een blogonderdeel op onze site is dit enorm verwaterd. Zelf heb ik 2 jaar lang een blog gehad waar ik met veel plezier schreef over de meest uiteenlopende onderwerpen, vaak wel binnen het moederschap. Heerlijk vond ik het. ´s Avonds gewoon lekker je gedachten laten gaan achter de computer. De artikelen vlogen mijn vingers uit, maar op het moment dat dit niet meer het geval was en dit meer een verplichting (b)leek dan een hobby ben ik ermee gestopt.

Nu wij laatst een oproepje deden via Social Media naar een blogger voor onze site ging het toch wel weer een beetje kriebelen.. Maar hé, soms moet je erkennen dat je bepaalde taken beter uit handen kan geven en je niet alles zelf kunt blijven doen, toch?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Want, what happened?
Sinds we Axclusif.com zijn begonnen zitten we in een enorme rollercoaster die, gelukkig, lekker doorgaat!
Van enkele merken inkopen van achter de computer gaan we nu elk seizoen naar een aantal agentschappen om daar meerdere merken in te kopen. Natuurlijk kopen we bepaalde merken nog steeds in via onze computer. Héle avonden spenderen wij samen achter de computer en kopen we alles in wat wij tof vinden! We kijken niet naar trends, wat er in is of wat er elders te koop is. Wij kopen in wat wíj tof vinden en wat bij Axclusif past! En daar horen ook hele onbekende of kleine merken bij. Over het inkopen vertel ik graag later nog een keer wat uitgebreider. Back to.. what happened?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Naast pakketjes inpakken zijn wij wekelijks bezig met de productomschrijvingen, producten toevoegen, foto´s maken, nieuwsbrieven creëren, mails beantwoorden, events organiseren, items opmeten, social media onderhouden, de boekhouding en ga zo maar door. We houden wekelijks een meeting en serieus, alles vinden wij leuk! Want, het is en blijft voorlopig onze hobby.

Zoals jullie vast weten werken wij beiden naast Axclusif en steken wij niet onder stoelen of banken dat we méér plannen hebben met onze shop. We bouwen rustig op en proberen stukje bij beetje meer te ondernemen naast onze huidige baan en gezinnen. Wat we vooral belangrijk vinden is om dichtbij onszelf te blijven. Onze stijl en onze eigen ideeën.

Tussen de bedrijven door kwamen daar afgelopen jaar ook nog een verhuizing (bij Tabitha) en baby Charlie (bij Kim) bij. Je kunt je voorstellen dat het bloggen een ondergeschoven kindje werd die we nu maar al te graag weer opstarten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

We hebben laatst via social media aangekondigd dat Martha gaat bloggen voor Axclusif en ik hoop zelf ook zo af en toe weer eens een blogje te kunnen schrijven. Maar dit is dus zo ongeveer waardoor het het afgelopen jaar helemaal niet is gelukt..

Keep you posted!

Liefs,
Kim

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *