Shoppen in stenen winkels of… toch niet?

Shoppen in stenen winkels of… toch niet?

Hoi allemaal! ?

Doen jullie dat ook wel eens, kleding shoppen bij echte stenen winkels? Ik doe dat dus bijna nooit meer! Ik vind het zo handig dat online shoppen en de postbode is dus inmiddels een van mijn beste vrienden. (behalve als de bel gaat en Liva net slaapt). Maar goed, laatst ging ik dus, samen met mijn dochter Sira van 5, weer eens naar een echte winkel. Heeft toch wel wat extra’s, omdat je aan alle stofjes kunt voelen en alles natuurlijk nog mooier is dan online.

Mijn dochter en ik verschillen alleen nogal qua smaak. En hoewel ze nog maar 5 jaar is heeft ze al een echte smaak, vindt ze zelf, en die smaak is “Roze”. Alles wat te maken heeft met prinsessen, ballerina’s, zuurstokken en dans vindt ze helemaal fantastisch. En hoewel ik heel veel leuk vind, is het nou net geen knalroze t-shirt met grote Disney prinsessen of blauwe Elsa jurken..

In die winkel dus, je snapt het al, was dat het enige waar Sira naar keek. “Ooooh dit is mooi mam” en daar kwam ze weer met een wijde rok met rozen erop (dat ze die nog maken), of een jurk met een enorme tutu die ongeveer tot haar oren komt. Tja, en dan die verlangende oogjes. “Deze vind ik echt súper mooi mam”. Dat kan ik niet weerstaan hoor. Dus goed, gezwicht…
Een jurk met een erg hoog Minnie Mouse gehalte en roze ballerina’s met een roze haarband met een strik waardoor je óf aan Aagje van Pluk van de Petteflet moest denken, of.. inderdaad aan Minnie Mouse. Maar ze was blij! Dus ik ook. Al dacht ik later wel, misschien had ik ook een middenweg kunnen kiezen, bijvoorbeeld wel roze, maar niet zo lelijk 😉

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik genoot maar van haar blijdschap, en gelukkig heb ik thuis een kastje vol kleding die ik wel leuk vind. En voortaan shop ik toch liever online. Dan kies ík alles uit, en mag zij daarna nog kiezen wat ze leuk vindt. En op die manier hebben we toch een hoop setjes die we samen leuk vinden! Zoals het setje op de foto. Helemaal Sira’s smaak. Ze was behoorlijk tevreden dat ze dit aan mocht.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ben ik even blij dat ik Elim en Liva nog lekker helemaal zelf kan aankleden. Al vind ik het wel leuk om iets uit te kiezen wat ze echt leuk vinden. Elim vindt deze tiger top van Popupshop namelijk helemaal cool. Misschien hebben jullie deze items op mijn vorige blog ook voorbij zien komen. Dat vind ik nou leuk, zo zijn ze weer totaal anders gecombineerd en lijken het heel andere setjes! Zo zie je dat je met een paar mooie kledingstukken heel veel kanten op kunt. En je shopt ze nu echt super in de sale bij Axclusif (donderdag op het event in Dordrecht en hierna ook weer online)! En het ballerina setje van Sira zit lekker in de verkleeddoos. Dus uiteindelijk zijn we allemaal blij…. !

Martha

 

 

 

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *