Een outfit voor Liva: verschillende prints & kleuren combineren!

Een outfit voor Liva: verschillende prints & kleuren combineren!

Hoi!

Nou, het weer is nog niet echt omgeslagen, het is gewoon weer zomer! En dus heb ik zooo’n tof setje gescoord van One Day Parade voor Liva, echt ge-wel-dig. Wat een toffe prints en kleuren dit seizoen! Ik wilde eigenlijk alles van dit merk, maar goed, soms moet je keuzes maken 😊 Dus voor mij zijn het deze gele legging en geweldige longsleeve geworden. En ik ben er zo blij mee! Het staat haar echt heel leuk vind ik.

Liva doet tegenwoordig echt álles na van haar broer en zus, dus toen ik zei: “Liva kijk, ik heb iets nieuws voor je” deed ze heel gemaakt “Oooohhh waaaauuuuuw”. Gewoon omdat ze dat Sira en Elim ziet doen, en ze dat blijkbaar een logische reactie vond op wat ik zei. Ze wil het natuurlijk ook zelf aandoen. Uiteraard. Dus er gingen twee benen in één kant, maar ik mocht absoluuut niet helpen…

Nog even over dit merk; ik ben er echt fan van! Ik hou echt niet van veilig, dus ik kies gewoon voor geel met roze, en dat is volgens mij ook echt wat bij dit merk heel goed kan; alle kleuren en printjes bij elkaar. Wist je trouwens dat 10 jaar geleden de legging nog niet eens bestond? Ik werkte toen bij een kledingwinkel, en wij waren echt stómverbaasd toen er maillots zonder voeten binnenkwamen. ‘Vreemd hoor’, dachten we, ‘moet je daar nou nog een sok overheen doen?’ En zo werd het in eerste instantie toen veel gedragen, gewoon onder een rok, als een soort panty. Toen de eerste hippe kids met een legging over straat gingen als broek, was dat helemaal uniek. En nu is de legging toch wel een van de niet-weg-te-denken items uit de kast van je kids. Zowel voor jongens als meisjes echt een uitkomst vind ik!

Dus als je nog niet bekend ben met One Day Parade, neem zeker even een kijkje! En mocht je je winter garderobe nu al compleet hebben, dan past er vast nog wel iets op je verlanglijstje 😉

Liefs! Martha

 

Items van Liva – One Day Parade:
Longsleeve Dolly AOP
Legging Confetti

Items van Sira:

Sproet & Sprout jurk
CarlijnQ legging leopard

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *