NEWS: Meet our new brands!

AXCLUSIF NIEUWS !

Als webshop proberen wij vernieuwend te blijven. O.a. qua producten, marketing en het gebruik van onze foto’s hebben wij een eigen stijl gevonden.
Na een aantal maanden krijgen wij steeds beter inzicht in wat werkt en wat nog beter kan. Niets is perfect, het kan altijd beter én door doelen te stellen blijf je in beweging.

Ook binnen ons productaanbod merken wij waar behoefte aan is. Welke producten en maten lopen goed bijvoorbeeld én waar is behoefte aan?
Daarnaast moet je soms een risico nemen. Durven, lef tonen en net iets anders inkopen dan jullie als hippe mama’s gewend zijn.

We hebben 4 té gekke nieuwe merken ingekocht voor Axclusif. Enerzijds om anders en vernieuwend te blijven, daarnaast ook omdat wij zelf en onze
kids fan zijn! En dat delen we natuurlijk graag…

Bij Kiki

Bij Kiki is een merk dat prachtige zelfgemaakte items maakt en verkoopt. Toen wij haar patches tegenkwamen op Instagram waren wij verkocht.
De vormgeving, kleuren en materiaalgebruik zijn werkelijk perfect! Aantrekkelijk voor de kinderen maar ook zeker voor de papa’s en mama’s.
Met de patches van Bij Kiki pimp je basic items op. Denk hierbij aan een jeans, spijkerjack of gewoon een basic shirt.
Ze zijn van redelijk groot formaat en makkelijk te gebruiken. Bij elke patch zit een gebruiksaanwijzing hoe je hem op jouw favo item kunt strijken.

 

 

 

 

 

 

 

 

De items van Bij Kiki zijn al te koop in onze shop. Je shopt ze hier!

Lötiekids

Dit Spaanse merk staat bekend om zijn kwalitatief goede kleding. Een item van Lötiekids is niet snel uit de mode en is vaak ook unisex.
Door de prints en unieke kleding krijgt elk item van dit merk een bijzondere uitstraling. Combineer het met
een rustig, basic item óf juist lekker gek door print op print te combineren. Het merk heeft een Scandinavische look en gebruikt aardse kleuren die in elk seizoen te dragen zijn.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lötiekids is vanaf februari 2017 verkrijgbaar bij Axclusif met hun SS17 collectie.

Popupshop

Levensecht en aantrekkelijk voor de kids! Jax en Xavi zijn er gek op. Truien met een tijger of cactus, een broekje met een beer en zelfs
zwembroekjes die een geweldige pasvorm hebben. Popupshop is een bekend merk en een geweldige aanvulling voor Axclusif.
Het Scandinavische merk maakt gebruik van GOTS gecertificeerde stoffen die zowel in basic- als prints worden verwerkt.
Onderling combineren is dus erg makkelijk. Het mooie van dit merk is dat zij enkele ‘klassiekers’ hebben die elk seizoen terugkomen:
de tijgerprint en basic gekleurde items bijvoorbeeld.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Popupshop is vanaf februari 2017 verkrijgbaar bij Axclusif met hun SS17 collectie.

Gardner and the Gang

Het merk van de Zweedse Kristin Nystrom die in Singapore woont en daar veel inspiratie opdoet voor haar collecties. De items van Gardner and the Gang zijn fashionable maar zitten vooral ook heerlijk voor de kinderen. De kleuren en prints spreken aan en zijn origineel, elk seizoen weer.
Achter elke collectie zit daarnaast een verhaal en heeft een eigen thema. De items van Gardner and the Gang zijn van organisch katoen, zoals de meeste merken die wij verkopen. Leuk detail: de prints zijn handgetekend en vervolgens gedigitaliseerd!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Gardner and the Gang is vanaf augustus 2017 verkrijgbaar bij Axclusif met hun AW17 collectie.

Wij zijn ervan overtuigd dat deze mooie merken een aanvullingen zijn voor Axclusif. Allemaal uniek, vernieuwend en net een tikkeltje anders. Daar houden wij van en hopelijk gaan we jullie er ook heel blij mee maken!

Wij kunnen niet wachten om al dit moois met jullie te delen!
Chase your dreams, Be Axclusif!

x
Tabitha & Kim

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *