Met 30 graden stonden ze erop dat hun winterkleding aanbleef!

Met 30 graden stonden ze erop dat hun winterkleding aanbleef!

Hoi allemaal!

Volgens mij hebben we de warmste dagen weer gehad. Ik heb me deze dagen echt verbaasd over m’n kinderen. Volgens mij hebben kinderen echt een onder-ontwikkeld realistisch voel-vermogen en zit alles gewoon tussen hun oren. Want op een frisse dag lijkt niks ze leuker dan in je bikini buiten lopen en zwemmen in het zwembad, en is het 35 graden dan spelen ze wintertje.
Met mutsen, sjaals, en wanten aan, hebben ze buiten door de tuin ‘geschaatst’!

Ik kan er wel om lachen. Én nu kwam het ook nog eens heel goed uit. Want terwijl ik dacht dat het veel te warm was, waren ze helemaal enthousiast toen het eerste pakketje van de nieuwe wintercollectie binnenkwam: CarlijnQ! Dus ze wilden het best passen!
Want ja het paste ook wel weer bij hun spel. Dus ik heb ze allemaal in heerlijke velvet truien gehesen met leggings en kniekousen. Lekker warm. En toen diende het volgende probleem zich aan; het mocht niet meer uit. Alle mensen, terwijl ik het liefst in de koelkast kroop, wilden zij de nieuwe truien, leggings en rokjes niet meer uit.

 

Oké, wel toen ik zei dat ze een ijsje kregen. Soms moet je het gewoon even zo oplossen toch? Dus toen was het (gelukkig) ook ineens weer klaar met het wintertje spelen en werd de zomer wel weer gewaardeerd vanwege het ijsje.

Maar dus nog even over deze collectie van CarlijnQ; ik vind hem prachtig. De truien voelen heel zacht aan en dragen daardoor ook heel fijn. En de all-over vogel print is ook heel mooi! Ik heb hem voor Elim en Sira, want deze collectie is ook weer heel tof voor jongens én meisjes. En natuurlijk kan ook de leopard print niet ontbreken. Deze keer is hij mooi groen, heel gaaf!

 

Over de foto’s: Sira heeft de overtuiging dat truien persé in rokjes gepropt moeten worden. Vroeger deed ik dat ook altijd, en nu zit dat in haar hoofd. Ik heb haar nog net zo ver gekregen om ‘m ook even te showen als hij gewoon over het rokje heen valt ? al moet ik eerlijk zeggen dat ik haar creatie heel leuk vind staan! Dit wordt een van onze favoriete setjes deze winter!

De nieuwe CarlijnQ collectie shop je hier!

PS: Deze week komt de nieuwe re-stock van CarlijnQ online! Inclusief dit té gekke jurkje (alleen in de maatjes 98/104 en 110/116)!

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *