Tabitha

Tabitha

Owner

Mom of Jax - Owner of Axclusif - Family first - Focused

Wanna know more ... ?


Hoi!

Leuk dat je onze site bezoekt, hopelijk kun je weer wat toffe items voor je kid(s) scoren!
We willen onze webshop zo persoonlijk mogelijk maken, so let’s do this…

Ik ben Tabitha, 33 jaar en woon samen met Timmy (the husband) en Jax (the kid) in Dordrecht.

Ik heb de studie Human Resource Management gedaan in Rotterdam en ben werkzaam op de HR afdeling van een grote Rotterdamse woningcorporatie. In het werk dat ik doe ben ik veel met mensen bezig en is geen dag hetzelfde, dit maakt het werk voor mij vooral zo leuk. Bovendien werk ik midden in het centrum van Rotterdam, een super toffe stad, maar helaas niet altijd even goed voor mijn portemonnee.

Om lekker fit te blijven doe ik aan cardioboxen. Verder heb ik een lichte verslaving voor Netflix, al moet ik zeggen dat ik daar de laatste tijd wat minder aan toe kom… Maar aangezien dat een hele goede reden heeft, vind ik dat helemaal niet erg. Onze weekenden besteden Timmy, Jax en ik het liefst aan het doen van leuke dingen met vrienden of familie of gaan we er met z’n drieën gezellig op uit.

Mijn passion voor kidsfashion is ontstaan na de geboorte van Jax, nou ja als ik heel eerlijk moet zijn eigenlijk tijdens mijn zwangerschap al. Nooit gedacht dat ik uren achter het internet kon zitten voor kinderkleding, maar het is zoooooo leuk. Soms moet ik wel een beetje om mijzelf lachen als ik merk hoe blij en enthousiast ik word wanneer ik een bepaald item heb gescoord en mijn zoontje het aanheeft.

Wat betreft de passion for kidsfashion hebben Kim en ik echt elkaar gevonden. Niet dat onze bankrekening daar altijd even blij mee is…, maar het eindresultaat mag er altijd zijn. Het is heel leuk om te zien dat we beiden dezelfde stijl hebben, maar onze Xavi en Jax toch weer anders kleden. We vullen elkaar in heel veel dingen, heel goed aan.

En juist omdat we het zo leuk vinden onze eigen kids te stylen, kwam het idee om anderen daar ook mee te helpen. Zo is eigenlijk het idee ontstaan om samen een webshop te beginnen en zijn we dit jaar het avontuur genaamd Axclusif gestart! Onze eigen webshop met kinderkleding, waar ik ontzettend veel zin in heb. Ik kan dan ook niet wachten om je mee te nemen in alle leuke dingen die we nu al in het vooruitzicht hebben.

Voor nu zal ik je niet langer ophouden om toffe items te scoren in onze webshop voor jouw Axclusif kid(s)!

Chase your dreams, Be Axclusif
#Axclusifkids