Kim

Owner

Mom of Xavi- Owner of Axclusif - Teacher - Blog: Xazoe

Wanna know more ....


Hi!

Supergaaf dat je op Axclusif bent gekomen!
Om toffe items te scoren óf gewoon omdat je nieuwsgierig bent naar wie wij zijn en wat wij doen.

Zelf ben ik altijd erg benieuwd naar de gezichten achter een webshop. Soms staat er een kort stukje beschreven, soms is het wat zakelijker.
Wij houden van een persoonlijke shop en delen graag wat meer met je.

Ik ben dus Kim, woonachtig in Dordrecht en moeder van Xavi & Charlie. Ik kan je úúúren vertellen over Xavi, dat waar ook Axclusif mee begon, maar dat komt later.
Ik ben namelijk meer dan moeder en mijn leven bestaat uit meer dan de kinderen (al zijn zij wel het overgrote deel daarvan bij aanwezig).

Inmiddels ben ik 7 jaar werkzaam in het onderwijs. Na een sportopleiding besloot ik de Pabo te gaan doen en met succes ben ik op een Jenaplanschool beland. Een gave vorm van onderwijs dat mijn hart toch wel heeft gestolen. Op mijn werk kan ik mijn ei kwijt, leer ik veel aan de kinderen maar leren de kinderen ook dagelijks wel iets aan mij.

Als ontspanning sport ik regelmatig of met vlagen, maak ik foto’s (van Xavi en Charlie), koop ik heel graag kleding (het liefst kinderkleding) en onderneem ik leuke dingen met onze vriendengroep (en kids).

Voor wij de webshop begonnen was ik op zoek naar ‘meer’. Een hobby? Iets om mijzelf te kunnen uiten?
Mijn hobby: kidsfashion. Daar moest ik toch ook iets mee gaan doen? Puur en alleen foto’s maken en artikelen schrijven hierover was te weinig. Méér en meer kopen, daar is mijn bankrekening niet blij mee. Dus…

Samen met Tabitha trok ik de stoute schoenen aan: Axclusif!
Tabitha is een van de vriendinnen die dezelfde kledingsmaak heeft. We vinden dezelfde items leuk maar combineren dit toch weer anders, Jax en Xavi blijven ‘axclusif’.
Wij kunnen samen dagelijks allerlei sites afstruinen naar de beste koopjes maar ook zochten we al regelmatig op Instagram naar de tofste, nieuwste merken.

De afgelopen maanden heb ik al gemerkt dat Axclusif een enorme aanvulling is op mijn leven.
Niet alleen vult het mijn laatste vrije momenten op, het maakt mij ook creatiever, het zorgt voor meer doelen en geeft energie.

Ik hoop dat jij, net als ik, op Axclusif de kleding vindt die jouw kids exclusief maakt.

Dare to chase your dreams… Be Axclusif!

#axclusifkids

Liefs,

Kim