Meet the Mom #2: Kim

Meet the Mom #2: Kim

Hi!

IMG_14041

 

Supergaaf dat je op Axclusif bent gekomen!

Om toffe items te scoren óf gewoon omdat je nieuwsgierig bent naar wie wij zijn en wat wij doen.

Zelf ben ik altijd erg benieuwd naar de gezichten achter een webshop. Soms staat er een kort stukje beschreven, soms is het wat zakelijker.
Wij houden van een persoonlijke webshop en delen graag wat meer met je. In deze blogpost lees je meer over mij…

 

 

 

 

 

Ik ben dus Kim, woonachtig in Dordrecht en moeder van Xavi. Ik kan je úúúren vertellen over Xavi, dat waar ook Axclusif mee begon, maar dat komt later. Ik ben namelijk meer dan moeder en mijn leven bestaat uit meer dan Xavi (al is hij wel het overgrote deel daarvan bij aanwezig).

Inmiddels ben ik 5 jaar werkzaam in het onderwijs. Na een sportopleiding besloot ik de Pabo te gaan doen en met succes ben ik op een Jenaplanschool beland. Een gave vorm van onderwijs dat mijn hart toch wel heeft gestolen. Op mijn werk kan ik mijn ei kwijt, leer ik veel aan de kinderen maar leren de kinderen ook dagelijks wel iets aan mij.

Als ontspanning sport ik, maak ik foto’s (van Xavi), koop ik heel graag kleding (het liefst kinderkleding) en onderneem ik leuke dingen met onze vriendengroep (en kids).

 

 

 

 

xazoe-final-logo

 

Toch was ik vorig jaar op zoek naar ‘meer’. Een hobby? Iets om mijzelf te kunnen uiten?
Samen met mijn collega Babette besloot ik te gaan bloggen. Xazoe was ‘geboren’!
Op Xazoe.nl bloggen wij over het ouderschap, alles wat met kinderen te maken heeft en natuurlijk het onderwijs.

 

 

 

 

IMG_8992

 

 

Maar er bleef wat kriebelen. Mijn hobby: kidsfashion. Daar moest ik toch ook iets mee gaan doen? Puur en alleen foto’s maken en artikelen schrijven hierover was te weinig. Méér en meer kopen, daar is mijn bankrekening niet blij mee. Dus…

Samen met Tabitha trok ik de stoute schoenen aan: AXclusif!
Tabitha is een van de vriendinnen die dezelfde kledingsmaak heeft. We vinden dezelfde items leuk maar combineren dit toch weer anders, Jax en Xavi blijven ‘axclusif’.
Wij kunnen samen dagelijks alle internetsites afstruinen naar de beste koopjes maar ook zochten we al regelmatig op Instagram naar de tofste, nieuwste merken.

 

 

 

 

IMG_2817

 

 

Axclusif maakt mij creatiever, het zorgt voor meer doelen en geeft ook energie.
Ik hoop dat jij, net als ik, op Axclusif de kleding vindt die jouw kids axclusif maakt 😉

 

 

 

 

 

Chase your dreams… Be Axclusif!

Liefs,

Kim
(Instagram: xavi.charlie.and.me)

Share this post

Comments (3)

 • Bianca / Memyselfandmy2boys Reply

  Wauw wat een herkenning in je verhaal!!! Niet alleen dezelfde opleidingen en werk: cios, pabo en nu werkzaam in het onderwijs. Ook daarnaast dezelfde hobby’s: de kids en kids fashion. Volg je al een tijdje op ig en nam uit nieuwsgierigheid een kijkje in je webshop. Erg gave merken en mooi en persoonlijk opgezet. Zal snel bij je shoppen, nu nog kiezen want veel is zo gaaf ??. Heel veel succes gewenst!!!!

  21/08/16 at 21:16
  • axclusif Reply

   Hi Bianca,
   Superlief verhaal, leuk om te lezen! Bedankt, ben benieuwd wat voor leuks je gaat scoren!
   Thanks!
   Liefs
   Kim

   25/08/16 at 10:11
 • Ginger Reply

  Leuk voor jullie! Grappig dat ook ik aansluiting voel bij je verhaal. Bij mij kriebelt het ook om nieuwe stappen te nemen in mijn leven en ook ik denk aan wellicht weer een opleiding volgen (ook PABO!) of toch ook een webshop/blog beginnen, wat mij ook ontzettend fijn lijkt. Heb altijd respect voor de mensen die daadwerkelijk de stappen maken en het gaan doen 🙂

  28/09/16 at 09:31

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *