Meet the mom #1: Tabitha

Meet the mom #1: Tabitha

Hoi!

Leuk dat je onze site bezoekt, hopelijk kun je weer wat toffe items voor je kid(s) scoren!
We willen onze webshop zo persoonlijk mogelijk maken, vandaar ook regelmatig een blog waarin je ons beter leert kennen.

13413560_189904464744162_2746138703309423223_n

Ik ben Tabitha, 33 jaar en woon samen met Timmy (the husband) en Jax (the kid) in Dordrecht (meer over the husband en the kid volgen in een andere blog, dus stay tuned..

 

Ik heb de studie Human Resource Management gedaan in Rotterdam en ben werkzaam op de HR afdeling van een grote Rotterdamse woningcorporatie. In het werk dat ik doe ben ik veel met mensen bezig en is geen dag hetzelfde, dit maakt het werk voor mij vooral zo leuk. Bovendien werk ik midden in het centrum van Rotterdam, een super toffe stad, maar helaas niet altijd even goed voor mijn portemonnee.

 

Om lekker fit te blijven doe ik aan cardioboxen. Verder heb ik een lichte verslaving voor Netflix, al moet ik zeggen dat ik daar de laatste tijd wat minder aan toe kom… Maar aangezien dat een hele goede reden heeft, vind ik dat helemaal niet erg. Onze weekenden besteden Timmy, Jax en ik het liefst aan het doen van leuke dingen met vrienden of familie of gaan we er met z’n drieën gezellig op uit.

 

13507241_193624174372191_1188036773348103770_n

 

Mijn passion voor kidsfashion is ontstaan na de geboorte van Jax, nou ja als ik heel eerlijk moet zijn eigenlijk tijdens mijn zwangerschap al. Nooit gedacht dat ik uren achter het internet kon zitten voor kinderkleding, maar het is zoooooo leuk. Soms moet ik wel een beetje om mijzelf lachen als ik merk hoe blij en enthousiast ik word wanneer ik een bepaald item heb gescoord en mijn zoontje het aanheeft.

 

 

 

 

 

Axclusif teamWat betreft de passion for kidsfashion hebben Kim en ik echt elkaar gevonden. Niet dat onze bankrekening daar altijd even blij mee is…, maar het eindresultaat mag er altijd zijn. Het is heel leuk om te zien dat we beiden dezelfde stijl hebben, maar onze Xavi en Jax toch weer anders kleden. We vullen elkaar in heel veel dingen, heel goed aan.

En juist omdat we het zo leuk vinden onze eigen kids te stylen, kwam het idee om anderen daar ook mee te helpen. Zo is eigenlijk het idee ontstaan om samen een webshop te beginnen en zijn we dit jaar het avontuur genaamd Axclusif gestart! Onze eigen webshop met kinderkleding, waar ik ontzettend veel zin in heb. Ik kan dan ook niet wachten om je mee te nemen in alle leuke dingen die we nu al in het vooruitzicht hebben.

Voor nu zal ik je niet langer ophouden om toffe items te scoren in onze webshop voor jouw Axclusif kid(s)!

Chase your dreams, Be Axclusif

Tabitha
(Instagram: axclusif.kid.jax)

Share this post

Comments (2)

 • Max Reply

  Hey Tabitha!
  Gefeliciteerd met je nieuwe webshop!
  Ik wens je veel succes en hoop dat het een succes wordt!
  Superleuke kleding, alleen jammer dat ik het niet meer pas!

  Liefs Max!

  PS. trots op Jax!

  11/08/16 at 23:05
  • axclusif Reply

   Hoi Max,

   Bedankt voor je lieve bericht!
   Jammer dat je de kleding niet meer past he!
   Wij hopen ook dat het een succes wordt!
   Toffe kleding, leuke modelletjes, moet goedkomen toch?

   Liefs,
   Tabitha & Jax

   15/08/16 at 08:08

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *