Meet Martha en haar 3 kids!

Meet Martha en haar 3 kids!

Hoi allemaal!

Zoals jullie misschien al voorbij zagen komen op Instagram of de website; ik mag vanaf nu gaan bloggen voor Axclusif! En dat vind ik echt superleuk!

Ik ben namelijk echt fan van de unieke en toffe merken die Axclusif verkoopt. Maar eerst zal ik me even aan jullie voorstellen. Ik ben Martha de Jong, 27 jaar en moeder van 3 kids. Sira van 5, Elim van 3 en Liva van 1 jaar..

Sira is echt een ontzettend zorgzaam en lief meisje, Elim een echte grapjas en enoooorm eigenzinnig. En Liva is gewoon anderhalf, en die doet de dingen die kinderen doen als ze nét geen baby meer zijn. Zoals hagelslag over zich uitstorten. Het liefst speciaal als ze nieuwe kleren aan heeft. Samen met mijn man Gerbert proberen we hen een bewuste en gezellige opvoeding te geven, waar God de grootste plaats in heeft. En iets wat jullie niet zal verassen, ik ben behoorlijk fan van kindermode.

Ik kan er echt onwijs van genieten om setjes klaar te leggen van de kids, en ze ook een beetje bij elkaar te laten matchen. (oke, een beetje eigenaardig, maar we hebben allemaal wat, haha!) En aan de andere kant, kinderen zijn al prachtig, maar met die mooie kleertjes aan gewoon nóg leuker.

 

 

 

 

 

 

 

 

Misschien is het leuk om te weten dat wij onze kinderen thuisonderwijs geven. Dat klinkt misschien een beetje ouderwets, maar serieus, dat is het niet! Ik vind het super leuk en geniet enorm van de vrijheid die het met zich mee brengt. Ik ga de komende tijd twee keer per maand een blog schrijven over allerlei wel en wee rondom de kinderen, en natuurlijk over mixen en matchen met kleding, kleuren en merken. Zoals bijvoorbeeld Popupshop! Een bekend merk en super leuk te matchen met allerlei kleuren.

 

Vandaag was dat roze, en wat ik zo tof vind is dat bijvoorbeeld de top met de tijger zowel bij Sira als bij Elim heel leuk staat. Sira droeg hem vandaag met een roze vestje, wat het in combinatie met de roze laarsjes echt een meiden outfit maakt, maar toch stoer! Liva en Elim dragen allebei de leopard print van Popupshop, die gewoon ook perfect te combineren is met van álles (en ook unisex)!

Je vindt deze toffe items (en nog veel meer) op de site van Axclusif. En als je nou ook zo’n super hip item gescoord hebt, is het leuk als je een foto deelt!

Liefs!

Martha

 

Leopard short vind je hier
Leopard shirt vind je hier
Tiger tanktop vind je hier

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *