Martha, minimalisme en … sale

Martha, minimalisme en … sale

Hoi allemaal!

Hebben jullie al kennis gemaakt met de nieuwe trend, namelijk “minimalisme”? Ik volg op Instagram een aantal accounts die zeer minimalistisch zijn. En ik word dus gewoon zen in mijn hoofd door naar zulke plaatjes te kijken. Echt! Die mensen hebben gewoon geen spullen en wat mij het meest boeit; geen kleren!

Nou ja, ze hebben heus wel wat, maar om een echte minimalist te zijn moet je je wel houden aan een beperkt aantal items. Ook voor je kids, he! Man! Wat zien die kasten er dan heerlijk uit. Leeg. En opgeruimd. Altijd! Want ik bedoel, zonder kleding heb je geen bende in je kast. Dan kan je dochter maar drie rokjes en drie shirtjes door elkaar roeren. Heerlijk toch? En toch moet ik er niet aan denken. Het is echt niks voor mij! Ik volg deze mensen met groot respect en interesse, maar zo weinig kleding voor de kids? Oh! Dan maar af en toe een hele rommelige kast en kinderen die kleding bij elkaar zoeken die qua stijl en kleur verschrikkelijk lelijk matchen.

Want zoals nu ook, de SALE. Dat is toch een feestje? En als ik dan niks zou mogen kopen vanwege mn minimalisme, dan ben ik denk ik toch liever geen minimalist. Al moet ik eerlijk zeggen… ik ga er wel wat mee doen. Want ik vind het serieus wel goed om een middenweg te zoeken voor mezelf. Dus ik heb er eens over nagedacht en besloten om wel wat bewuster kleding te kopen voor de kids. Wat betere kwaliteit kleding, iets minder dingen kopen die ‘ook wel leuk voor erbij zijn’ en iets meer héle toffe setjes.

 

En let op, hier komt er een. Want ik heb heel slim, in de sale, deze onwijs toffe sweater ingeslagen. En die kan mooi voor nu, op een frisse dag en lekker ook straks voor de winter.

En dat broekje! Dat moet je ook hebben hoor. Sorry voor de minimalisten onder ons, maar shorts heb je echt niet zomaar teveel. Want kinderen blijven kinderen en die springen ermee in het zwembad, met de volgende gaan ze op een mandarijn zitten, met de derde springen ze weer in het zwembad. Dus dit toffe broekje hadden wij écht nodig ?

Dus, shopze allemaal!
Martha

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *