Martha’s kids: unisex óf juist heel erg meisjes- en jongensachtig?

Martha’s kids: unisex óf juist heel erg meisjes- en jongensachtig?

Hoi!

Wat een zomer hebben we al gehad, en het is nog augustus! Misschien blijft het nog even een tijdje lekker warm. Dan geniet ik ook weer extra van de winter. Ik ben al een beetje begonnen met het verzamelen van winterkleding. Dat leg ik nog even op de plank, dan heb ik alvast voorpret voor als ze het straks aankunnen. Ik vind het ook wel handig om vast wat te hebben liggen, want als ik dan wat nieuws koop weet ik ook weer waar ik het eventueel ook mee kan combineren, en welke kleuren ik een beetje heb.

Over kleuren gesproken, hier hebben ze nogal een uitgesproken mening over wat jongens en meisjeskleuren zijn. Dat hebben ze niet van mij geleerd, want ik vind dat zo’n onzin. Ik heb altijd heel bewust gedacht; laat ze maar lekker zijn hoe ze zijn. Als Elim van roze houd en een pop voor zijn verjaardag wil, of Sira auto’s, dan had ik dat echt gewoon aan ze gegeven. Ik vind een zorgzame jongen of een stoer meisje ook juist heel leuk. Misschien wilde ik wel vooral graag een stoere dochter, omdat ik zelf ook altijd graag wat stoerder had willen zijn dan ik was. ? Maar goed, hier hebben we dus echt een meisje-meisje en een jongen-jongen (dat laatste is volgens mij eigenlijk helemaal geen term, maar je snapt wat ik bedoel). En dat merk je ook in hun kleding voorkeur. Dus het is altijd maar even afwachten hoe ze iets vinden. Ik was dan ook een beetje bang dat Sira deze Sproet en Sprout jurk te ‘groen-met-zwart’ zou vinden. Maar goed, soms zijn kinderen ook weer onbegrijpelijk, want ze heeft niet eens over de kleur gepraat want het was een jurk en hij was zoooooo lekker zacht. Haha. Ik stiekem blij want als hier een kledingstuk eenmaal goedgekeurd is dan blijft dat meestal zo. (kinderhersens?)

Dus ik helemaal blij want ik vind deze jurk geweldig. En hij past ook nog eens precies bij de leggings van CarlijnQ! Ik vind het echt een geweldig outfitje zo. Ik hou er van om prints te mixen, ik vind het niet snel te druk. Al kan dit jurkje ook heel leuk op een effen maillot of legging, want het jurkje is op zichzelf al helemaal af! Eigenlijk zou je er even aan moeten voelen, hij is namelijk superzacht van binnen. Het is geen ‘gewone’ stof maar mooi stevig en warm. Ik merk dat dat voor kinderen toch ook wel belangrijk is, of iets lekker zit. En dan vinden ze bij mij de zachte stofjes toch wel het fijnst.

Nu ga ik deze weer snel in de kast leggen, want wij gaan volgende week nog even lekker op vakantie. Dus nog even zomer aub!

Liefs,
Martha

Sira draagt hier: 

Sproet & Sprout – Dress Black & Forrest Green Stripes

CarlijnQ – Leopard Legging

CarlijnQ – Love birds Legging

PS: De leggings van CarlijnQ zijn weer aangevuld!

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *