Martha blogt: Een nieuwe jurk voor Sira!

Martha blogt: Een nieuwe jurk voor Sira!

Hoi allemaal!

Zomer in oktober! Dat betekent dat alle dikke truien nog even in de kast blijven. Maar de kleding van de zomer is hier al weg dus vraagt dat om een beetje improvisatie én natuurlijk ook iets nieuws. Voor Sira heb ik speciaal voor deze herfst een hele toffe jurk gekocht. Bij deze zomer-oktober horen nog heerlijk frisse tintjes, en hoewel ik verder al helemaal into de winter ben is deze jurk een groot succes. Hij staat Sira ZO leuk. Afgelopen zondag liepen we met elkaar door het bos, met allemaal mooie herfstkleuren, en ik werd gewoon blij van de mooie frisse kleurtjes van dit jurkje in contrast met de herfstachtige omgeving.

Sira wordt echt gewoon groot! Ze is natuurlijk de oudste, dus we maken met haar alles voor het eerst mee. En dat bekent voor nu dat haar tanden één voor één griezelig los in haar mond bungelen. Op de een of andere manier vind ik het maar eng. Sira is een keer hard op haar mond gevallen, jaren geleden, en daardoor zijn haar voortanden wat verkleurd. Dus ik ben nu heel de tijd zo enorm benieuwd hoe ze eruit gaat zien met grote mensen tanden. Maar ik ben te bang om ze eruit te trekken, al hoeft dat ook helemaal niet, dat doet ze gewoon zelf. Ze rukt er elke dag aan, en we hebben er inmiddels twee gespaard.

Waarom ik dit vertel… Ik ben nogal van de cadeautjes 😊 Bij elke mijlpaal hoort een cadeautje (vind ik). Mijn man vindt dat een twijfelachtige gewoonte, maar ik kan het niet laten. Ze worden er ook altijd zo blij van! Dus goed, de eerste tand verdient echt een cadeautje. Voor Sira was dat deze jurk, en hij is gewoon perfect. Ze heeft er de volgende dag op de rommelmarkt roze ballerina’s bij gekocht, waar ik dan minder enthousiast van wordt. Maar op het printje van de jurk ben ik verliefd.

Erg leuk ook; helemaal van een splinternieuw merk. Romey loves Lulu is een zusje van Hugo loves Tiki, en heeft echt weer een hele eigen stijl. De stof is wel, net zoals altijd bij HLT, super stevig en zacht. Dit printje is mijn favoriet, het liefst koop ik de trui en de legging ook. En misschien doe ik dat ook nog wel! De andere printjes zijn ook heel exclusief, en laat ik daar nou net van houden!

Shopze weer!
@marthadejong27

Het jurkje van Sira, de laatste maat 4, vind je hier
Andere items met deze print? Alle Romey Loves Lulu items vind je hier!

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *