Een nieuwe school én een uniform voor Sira !

Een nieuwe school én een uniform voor Sira !

Hoi allemaal!

Het is even geleden dat ik een blog heb geschreven en in de tussentijd hebben wij een school gekozen voor Sira. Het is een internationale school die in bijna alle opzichten echt perfect bij ons past, en Sira hoeft maar 2,5 dag naar school. Maar wat fashion betreft is er wel een dingetje… ze dragen op die school schooluniformen. Ja, echt. Dus terwijl ik me erop verheugde om haar elke dag tiptop leuk aan te kleden voor school, gaat ze nu altijd in hetzelfde tenue. Een paarse polo, een grijs vestje, en een donkerblauwe rok of broek. Niet bepaald mijn smaak, maar… ik vind het heerlijk! Nooit meer gezeur over wat ze aan moet (en dat het van mij precies goed moet zitten, en leuk moet staan.. waar zij een andere mening over heeft dan ik). Ik heb nog aan niemand een foto laten zien van haar uniform, maar dit is het dus!

Gelukkig heb ik nog meer kinderen om voor te kunnen shoppen! Liva heeft haar eerste jurkje binnen! Ze is al twee maar zoals ik eerder al wel eens zei was ik erg van de sweaters met leggings. Ze heeft maar één keer eerder een jurkje gehad en dat was voor een bruiloft. Maar ik ben dus nu helemaal om, want hoe leuk staat dit jurkje van CarlijnQ! In de sale heb ik ‘m voor een leuk prijsje gescoord, en ik speur nu overal naar leuke jurkjes en tuniekjes. Je kunt dit jurkje heel leuk met allerlei leggings combineren; met de gestreepte van Sproet en Sprout, maar ook met een heel bewerkte van bijvoorbeeld One Day Parade. En CarlijnQ heeft zelf ook hele leuke leggings die hier leuk onder staan. Een paar leuke sokken erbij, een sjaaltje om het af te maken en je kerst outfit is helemaal klaar!

Sira heeft nu ook een brooddoos en een leuke rugtas nodig, en ook daarvoor kun je bij Axclusif terecht. Kijk hoe tof de rugzak is, heel leuk met die letters en die gespen. Hij is er ook in het zwart met vliegtuigen, heel stoer voor jongens! De lunchbox  die ik erbij bestelde is ook helemaal stylish. Je hebt er meteen drie, dus ideaal om fruit of een koekje in het kleine bakje te doen. Sira is er heel blij mee. Ik moet mijn stijl nu maar een beetje stoppen in dingen zoals een tas en een brooddoos (niet lachen).

Jurkje CarlijnQ
Tas Kidzroom
Brooddoosjes Petit Monkey

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *