AW18: Toffe outfits met Romey Loves Lulu

AW18: Toffe outfits met Romey Loves Lulu

De állereerste collectie van Romey Loves Lulu. Gewaagd, apart, hip, een hele mooie kwaliteit met de pasvorm van de bekende Hugo Loves Tiki items. Soms nog nét even iets aparter want… dat hoort bij dit merk!

Wij hoefden niet snel na te denken toen we een e-mail kregen van Hugo Loves Tiki met de aankondiging van haar ‘sisterbrand’. Of we het leuk vonden om dit merk in te kopen? Oh Yes!
Een deel van de prints is voor ons misschien íets te apart maar de selectie die je momenteel in onze shop vindt zijn we helemaal verliefd op..
Om je een idee te geven hoe wij bepaalde items zouden stijlen met bijna alleen maar producten uit onze shop hebben we een aantal outfits samengesteld. Een aantal outfits zie ik al helemaal voor me…

Kijk je mee?

Stoer met een lief randje…

Tof voor jongens én meiden!


Processed with MOLDIV

Sportief maar toch girly

De sweaterdress en sneakers maken de outfit sportief en stoer.
De kleurrijke legging geeft de outfit een speels effect, hierdoor komen beide items mooi uit.


1 sweater, 2 broekjes

Houd je van kleur? Ga dan voor Romey Loves Lulu
Liever wat meer herfsttinten in de outfit? Een leopardprint van Popupshop is altijd goed!


Tijd voor de kou!

De Romey Loves Lulu items combineren in de winter? De items van Wynken hebben een mooie neutrale kleur en zijn dus heel goed te combineren met bijvoorbeeld deze geprinte legging. Oh en om het setje compleet te maken.. er is óók nog een muts met dezelfde tint verkrijgbaar!


Een té lief jurkje

Heel schattig en wát een uniek item.. Van dit jurkje zijn er maar een paar van in Nederland te koop! Hier gestyled op de stoere manier, maar is schattig en meisjesachtig meer jouw ding? Kies dan bijvoorbeeld voor een (wit) subtiel sneakertje. Ook heel erg tof als party-dress!
De maillot is trouwens van Zara.


Één broekje, 2 sweaters!

Dit basic broekje is ideaal om te combineren met allerlei soorten sweaters. Een ander basic item maar ook deze geprinte sweaters staan er superleuk op. Deze outfits zijn leuk bij zowel jongens als meiden.. Inderdaad, ook de bloemensweater is supertof bij jongens!


Pink is always a good idea..

Deze longsleeve combineer je tof op beide leggings van Romey Loves Lulu. Ondanks dat allebei de items roze bevatten is er  gelukkig, door de kleursamenstelling én de verschillende soorten roze, gelukkig helemaal geen overload of ‘suikerspin-effect’.


Last but not least..

Nog twee leuke setjes met de Floral sweater, gewoon omdat hij zo tof combineert. In deze outfits wat meer kleur, vooral met de gele legging creëer je echt een flitsende outfit! Met boots (in alle soorten en maten) heb je al snel tóch een hele herfstachtige outfit.

Hopelijk heb je dankzij dit blogje wat leuke outfit-inspiratie opgedaan om de items van RLL te combineren.

En… vrijdag 28 september lanceert Hugo Loves Tiki, tijd voor nog meer outfit-fun!

X

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *