De winterfavorieten van Sira, Elim en Liva!

De winterfavorieten van Sira, Elim en Liva!

Hoi allemaal!

Elk seizoen heb ik toch wel bepaalde setjes voor de kids waar ik gewoon verliefd op ben. Ik merk dat ik die setjes vooral graag pak als we iets leuks gaan doen. Wat eigenlijk totaal niet handig is, want als we iets leuks gaan doen betekent dat voor ons meestal ook lekkere dingen eten. En van lekkere dingen eten worden kinderen (bij mij) al-tijd vies. En die kinderen, dat maakt dan nog niet zoveel uit, maar ohhh die mooie kleertjes. Het eerste kwartier zijn we met z’n allen een prachtige optocht, en tegen de tijd dat we naar huis gaan zijn we familie flodder. Daar ben ik inmiddels aan gewend dus kijk ik er niet meer van op en ik laat daarvoor maar niet die toffe kleding in de kast hangen.

Ik bedacht dat het misschien wel leuk zou zijn als ik een blog zou schrijven over mijn favoriete items voor deze winter. Want je zult het wel herkennen; je hebt van die heerlijke kledingstukken die je het liefst pakt. Ik moet er alleen op letten dat ik ze dan ook écht vaak draag, want ik kan ook nogal zuinig worden op kleding die ik zó leuk vind!

Sira

Voor Sira is mijn absolute favoriet toch wel het jurkje van Sproet & Sprout. Ze draagt er vaak de legging van CarlijnQ bij. Zowel de leopard legging als de legging met vogels passen allebei superleuk bij dit jurkje. En wat ik ook geweldig vind is het rokje van CarlijnQ. Daar draagt ze vaak een t-shirt van Mingo bij en ook de leopard legging. Die legging draagt ze heel vaak.

Elim

Voor Elim heb ik bewust gewacht met het kopen van sweaters, want ik zag al aankomen dat de collectie van Hugo Loves Tiki weer supertof zou zijn. En het leuke is dat Elim zelf ook zo dol is op de printjes. De krokodillen en de cheetahs spreken nogal tot zijn verbeelding, en ik vind het toch wel erg leuk als de kids hun eigen kleding ook leuk vinden. Hij draagt bij deze truien vaak een goene velvet legging van Mingo.

Liva

Voor Liva vind ik One Day Parade dit keer een schot in de roos. De kleuren en de printjes staan haar gewoon heel goed. Ik hou zelf niet zo van jurkjes of rokjes bij haar, dat komt vooral omdat ze nog niet zoveel haar heeft en ook een beetje scheve voetjes (op foto’s zie je dat niet maar ik wordt regelmatig aangesproken door mensen dat ze zo waggelend loopt). Als ze dan een rokje draagt is dat echt géén gezicht, het lijkt een soort lopende baby die een beetje te groot is gegroeid. Dus ik kies altijd voor leggings. En deze van One Day Parade zijn het leukst!! Verder draagt zij de velvet trui van CarlijnQ ook heel vaak.

Dat waren mijn favorieten van dit seizoen! En er staan er ook nog een hoop op mn verlanglijstje hoor 😊 Maar niet alles tegelijk, dan blijft het leuk.

Groetjes!
@marthadejong27

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *