De eerste nieuwe zomeritems voor Elim!

De eerste nieuwe zomeritems voor Elim!

Hoi allemaal!

Het is even geleden dat jullie een blog van mij langs hebben zien komen maar hier is er weer één! De nieuwe collecties komen nu uit en daar ben ik altijd toch wel heel benieuwd naar. Al moet er dan altijd wel even ruimte gemaakt worden in de kasten. Niet omdat de kids nou zo vreselijk veel kleding hebben, maar vooral omdat ik het fijn vind dat alles wat ze hebben ook echt gedragen wordt, en er geen stapels achterin de kast liggen voor niks. Dus ik heb heerlijk alles opgeruimd, en á la Marie Kondo opgevouwen, en kreeg spontaan weer koopkriebels want als er iets uit gaat moet er natuurlijk ook weer iets in 😉

Longsleeve
Legging / Broekje
– de sokken zijn helaas al uitverkocht –

Dit is het eerste wat ik gescoord heb voor de lente; deze outfit van Sproet en Sprout voor Elim. Ik hou van de details van dit merk, zoals hier steeds de terugkomende woorden. Ik vind het zo tof staan! Ik ben altijd blij met mooie basic items, ik merk dat ze die echt veel dragen. Vorig seizoen had ik ook twee hele mooie sets van dit merk en die dragen ze nu nog steeds veel, dus ik weet nu al dat dit een succes is!

Voor het idee heb ik de longsleeve en de sokken ook even gecombineerd met een outfitje van Sira, want dat is wat ik ook vaak doe omdat Elim en Sira dezelfde maat hebben. Ze dragen bepaalde items allebei, maar uiteindelijk heb je toch een compleet andere outfit. En waar ik vorige zomer niet genoeg kleur kon hebben, vind ik het nu wel weer fijn om wat rustigere items erbij te hebben. Vooral items met mooie details, zoals bij deze de mooie knoopjes, leuke teksten en bijpassende sokken. In de zomer ook helemaal leuk met een korte broek en blote benen. Ik ben fan!

Longsleeve Adios – Hola

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *