Axclusif Brands #2

Hi !

Inmiddels hebben wij ons aanbod aardig kunnen uitbreiden en zijn de meeste merken van ons al te koop op Axclusif.com. Om jullie mee te nemen naar de oorsprong van deze gave items die wij hebben uitgekozen vertellen we je graag wat meer over deze ‘brands’. Stuk voor stuk bijzonder en allen met een eigen verhaal…

Cos I said so

 

 

Een redelijk nieuw Belgisch merk van Sofie Ysewijn, de naam alleen vinden wij geweldig. Cosisaidso staat voor een minimalistische urban look, mooie basics en meestal unisex. Sofie zet altijd een toffe collectie neer met een volwassen knipoog, sommige items zou je ook wel echt zelf willen hebben. De kledingstukken zijn gemaakt van comfortabele en biologisch katoen zodat de allerkleinste deze kleding al kunnen dragen. Cosisaidso doet niet aan ‘seizoenen’ dus je kunt het hele jaar door mooie basics shoppen die eindeloos te combineren zijn. Sommige items zijn limited editions , so buy now or cry later.

 

 

 

Cos i said so sweater fearless

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sweater fearless, collectie 2016, bij ons verkrijgbaar!

 

 

onewelike

 

 

De ambitie van het Zweedse merk, One We Like, is om duurzame en alternatieve kinderkleding te ontwerpen waarbij gebruik wordt gemaakt van ‘left-overs’. Ze maken een collectie, in kleine oplages, en werken hiervoor samen met talentvolle designers voor de te gekke prints. De klassieke Scandinavische stijl in combinatie met de hippe en stoere prints is typerend voor One We Like. De kleding van One We Like is voor een groot deel unisex en past bij elk seizoen. Met elk kledingstuk dat zij ontwerpen willen ze een ‘keeper’ creëren.

 

 

 

 

One we Like cranium

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

One we Like zomercollectie, de print kunnen jullie in AW16 collectie ook weer verwachten!

 

 

Marloe jr

 

Marloe JR is een Zweedse kledinglijn ontworpen, getest en geproduceerd door Anneli Nedholm.

De kleding van Marloe JR varieert vaak van kleur en print en is prachtig voor zowel jongens als meisjes. De kleding is comfortabel en gemakkelijk te dragen. Kleding waarin je kunt spelen en bewegen. In de woonstad van Anneli, Göthenburg wordt al haar kleding ontwikkeld en geproduceerd. Elk item van Marloe JR is uniek, kleurrijk en stijlvol.

 

 

 

 

347734-7304d6f421fc4d06932f7cf82722e3cf

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Marloe JR: kleurrijk en heel stijlvol, geweldig he?

 

 

 

Little lords

 

 

 

Little Lords wilt kinderen laten opvallen in de menigte waarbij ze zich nog steeds comfortabel voelen. De persoonlijkheden laten schijnen door middel van je kleding. Dit merk heeft toffe urban kinderkleding. De collectie van Little Lords is nog klein en wij verkopen nu alleen de zwarte cardigan, een musthave voor elke jongen of meisje. En toch ook nét iets anders door de capuchon maar veel stoerder!

 

 

 

 

little lords

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jax met zijn stoere Little Lords vestje. De capuchon moest natuurlijk op! 

 

 

Dit was nog niet alles… Stay tuned want in 2017 komen er een aantal toffe merkjes bij!
En ook in 2016 wordt de collectie aangevuld met toffe bomberjasjes van … Liv like a wolf!

We hope you like it!

Chase your dreams, be AXCLUSIF

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *