Axclusif brands #1

Hi !

In dit artikel kun je meer lezen over een aantal merken die wij op Axclusif.com verkopen. Stuk voor stuk zorgvuldig uitgekozen. Vooral de sfeer van de kleding, het combineren van basic en opvallende items en natuurlijk de stoffen waren voor ons belangrijk. Wat is de boodschap achter deze merken? Wat voor items maken ze én vooral… wat gaan wij verkopen?

Mio & co

 

 

Mio & Co

Een Nederlands merk met ontwerpen van de hand van Sanne Mus. Mio & Co staat voor rust, eenvoud en kracht. Dit merk trekt ons aan vanwege de rustige basic items die van goede kwaliteit zijn. Daarnaast zijn de items écht goed betaalbaar en leuk te combineren. Met name door de rustige uitstraling en aardse tinten van de items. Elke collectie van Mio heeft een aantal supertoffe jasjes, prachtige eyecatchers met een basic uiterlijk.

 

 

 

Mio&co

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mio&Co FW15 collectie

 

 

Koolabah

 

 

 

Koolabah
Een Zweeds merk wat naar ons idee veel te weinig bekendheid heeft in Nederland! Té gekke opvallende items, wij waren gelijk verkocht. Koolabah maakt gebruik van een combinatie tussen de Scandinavische kledingstijl en Japanse items en vormen. Deze unieke vormen gecombineerd met het minimalistische design zorgen elk seizoen voor een opvallende en unieke collectie, lekker kleurrijk en gewaagd. Dare to be Axclusif, met Koolabah lukt dat zeker!

 

 

Koolabah

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Koolabah SS16 collectie

 

 

Tao & friends kopie 2

 

 

 

Tao & Friends
Kinderkleding ontwerpen om de fashionwereld een boost te geven! Niet alleen leuk voor de ouders maar juist voor de kids. Tao & Friends ontwerpt kinderkleding met Tao & zijn dierenvriendjes erop. Een toffe grote afbeelding of juist een hele print. Tao & Friends staat voor kleding die cool, comfortabel, grappig en leuk is. Opvallen doen jouw kinderen zeker met deze kledingstukken. Daarnaast heb je nog een goed excuus want van elk verkocht kledingstuk doneert dit merk € 1 aan een goed doel én de kledingstukken zijn van 100% organisch katoen gemaakt.

Van de 2016 collectie van Tao hebben wij helaas weinig kunnen inkopen. In 2017 maken wij dit hélemaal goed met toffe items en nieuwe Tao-friends!

 

tao & friends

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jax in de struisvogeltrui uit de 2016 collectie van Tao & Friends

 

Icecream bandits

 

 

 

Icecream bandits
Een rustig en zeker uniek Amsterdams merk. Ingeborg, de founder én ontwerpster van Icecreambandits, het brein achter de geweldige items en stoffen. Alleen al voor deze stoffen móet je namelijk een item hebben van dit stoere merkje. Naast een prachtige kwaliteit hebben veel basic items ook een mooie ‘spikkel’ in de stof zitten waar wij gelijk verliefd op waren. De items zitten heerlijk, zijn tijdloos en unisex. Hierdoor is de kleding duurzaam, gaat dus vele jaren mee en draag je een steentje bij aan een betere wereld voor de kleine bandits! She hopes you like it!

 

 

ICB MILA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mila in de sweaterjurk uit de collectie van Icecream bandits!
Voor jongens een (lange) sweater, tof op een skinny jeans.
Voor meiden een sweaterjurk waar blote benen, een legging en stoere boots onder kunnen.

 

 

Zowel Nederlandse als buitenlandse merken op Axclusif.com.
Alleen deze merken zijn al tof te combineren met elkaar… Gelukkig blijft het hier niet bij!

Binnenkort lees je het vervolg… Axclusif brands #2 !
Ook komen er de komende weken meer blogposts waarin we aandacht besteden aan de gezichten achter een aantal merken.
Wat voor boodschap willen zij meegeven, waar halen zij hun inspiratie vandaan en wat voor plannen hebben ze nog?

Chase your dreams … be Axclusif!

Tabitha & Kim

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *